image

Over ons

Over ons

“Ga je nu een huis kopen???? Mijn neef daar de beste vriend van en zijn achterbuurvrouw heeft laatst een bod gedaan en heeft wel 34% moeten overbieden, en ook nog zonder voorbehoud bouwkundige keuring. Zelfs toen zijn ze het niet geworden. Waar begin je aan!” Krijg jij nou vaker deze en andere goedbedoelde adviezen? Of wordt je helemaal gek van alle berichtgeving uit het media en zie je door de bomen het bos niet meer? Dat begrijpen wij! Vanuit dit oogpunt is in januari 2022 de eerste aflevering van het eerste seizoen van Podcast van een huis online gekomen!

In Podcast van een huis bespreken wij elke aflevering verschillende situaties welke jij als je een woning wil kopen en/of verkopen ongetwijfeld tegen zal komen! Onze host; Babette Venmans is makelaar bij een van de grootste makelaarskantoren in Amsterdam en loopt dagelijks tegen verschillende misvattingen aan binnen werkveld. “Als geen ander begrijp ik dat het voor consumenten lastig is om te filteren wat nou juiste en onjuiste informatie is. In de huidige markt denkt iedereen makelaar te zijn. Maar als ik een arts nodig heb ga ik toch ook naar het ziekenhuis in plaats van dat ik bij mijn buurman aanklop? Daarom ben ik begonnen met Podcast van een huis. Ik wil de consument voorzien van de juiste informatie, landelijk! Met de podcast creëren wij een netwerk vol enthousiaste experts die klaar staan om jou als consument correct te helpen.”

Om de week staat er op dinsdag een nieuwe aflevering voor je klaar. Deze en al onze andere afleveringen zijn te beluisteren via de bekende podcast kanalen; Spotify, SoundCloud en Applepodcast. Wil je mee praten over onze aflevering, backstage beelden bekijken, meer te weten komen over onze gasten en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de woningmarkt? Volg ons dan ons Instagram account @podcastvaneenhuis. Heb je een vraag, een casus die je graag terug zou willen horen in de podcast? Mail dan naar info@podcastvaneenhuis.nl of vul het contactformulier in!

Beluister de podcast via

Onze hoofdpartners